Symfonisk oppdagelsesreise i Latin-Amerika

Laster kart ....

Dato/tid
Date(s) - 10/06/2017
20:00 - 21:15

Sted
Sandvika Teater

Kategorier


med SVERRE INDRIS JONER og BÆRUM SYMFONIORKESTER

med Gustavo Tavares (cello)

Bærum Symfoniorkester

Gustavo Tavares cello
Gustavo Tavares cello

Bærum Symfoniorkester ønsker velkommen til en Latinamerikansk oppdagelsesreise i Sandvika Teater. Brasilianske rytmer står i sentrum for denne konserten, men de vil også ta dere med til andre latinamerikanske land. Med oss har de en strålende cellosolist i Gustavo Tavares fra Brasil og som blant annet skal spille Nelson Farias cellokonsert. Dirigent er Jon Terje Svendsen.

Sverre Indris Joner
Sverre Indris Joner

Sverre Indris Joner er komponist og pianist. Han regnes som en pioner innen latinamerikansk musikk i Norge. Joner er utdannet som musiker fra Universitetet i Oslo og Concervatorio Cervantez i Havanna. Han startet sin musikalske karriere i afro-reggaebandet Destiny i 1979, og er dessuten grunnlegger av en rekke band, deriblant Tango for 3, La Descarga, Salzumba, Electrocutango og Hovedøen Social Club.

Han har komponert og arrangert musikk til en rekke filmer, teaterstykker og CD-innspillinger (Glasskår, Sofies Verden, Et par tre herrer med bart m/Bodø Sinfonietta , Joner & Joner & Joner, TanGhost, Mater Nexus, Blåveispiken).Han har arrangert og komponert musikk for, og vært solist med, en rekke symfoniorkestere (BBC Symphony Orchestra, Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkestret, Bergen Filharmoniske Orkester, Stavanger Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkester, Det Norske Kammerorkester, Kristiansand Symfoniorkester, Dresden Symphonische Orchester, Munchner RundfunkOrchester, Bremen KammerPhilharmonie, Komische Oper Berlin, Göteborg Symfoniker, Umeå Symfoniorkester). I 2005 fikk han Edvard-prisen i klassen musikk til annen kunstart for Tanghost. Han komponerte musikk til, og deltok som utøvende musiker/skuespiller i, danseteaterforestillingen @lice av koreografen Kjersti Alveberg, som turnerte i Norge i regi av Riksteatret og Rikskonsertene.

Billetten gir fri adgang ut i BAKgården til salsakonsert/dans med LA DESCARGA  etter konserten kl 21.30

Kulturfyrtårn i Bærum kommunBærum Symfoniorkester er utnevnt til kulturfyrtårn i Bærum kommune.

Billettsalg: 200,- + billavg., billettsalg i Bærum Kulturhus

Legg igjen en kommentar