Sjokoladekurs med Vigdis Rosenkilde

Laster kart ....

Dato/tid
Date(s) - 16/06/2019
13:00 - 14:00

Sted
Restaurant Caspar

Kategorier


Sjokolade er ikke sjokolade

Vigdis Rosenkilde
Vigdis Rosenkilde

Viste du at det fines over 1000 forskjellige kakaosorter? Har du tenkt på at jordsmonn, klima og foredling av kakaoen påvirker smaken? Mesteparten av all kakao i hele verden oppbevares i store hauger, slik at kakaosorter og kvaliteter mikses. Derfor smaker vi som regel ikke utpregete smaksnoter som frukt og bær i masseprodusert sjokolade. Hvis en sjokoladeplate er laget av kakao av høy kvalitet fra utvalgte områder kan du oppleve et utviklende smaksbilde med smaker av for eksempel blomster, frukt og bær. Akkurat som med god vin og kaffe.

Vigdis Rosenkilde er sertifisert sjokoladesmaker og dommer for International Chocolate Awards. Hun har fulgt drømmen om å skape sin egen drømmejobb og har nå sitt eget sjokoladebrand og holder forskjellige sjokoladekurs. Hun har selv satt opp hele produksjonslinjen i Peru hvor sjokoladen hennes produseres og har dermed en dyp forståelse for alle ledd fra kakaofrukt til sjokoladeplate.

Kakao stammer fra Amazonasregnskogen i Sør Amerika. Kakao har blitt brukt som myntenhet, medisin og i spirituelle seremonier. I over 5000 år har kakao blitt konsumert i form av en drikk men den første sjokoladeplaten ble laget for bare 172 år siden.

Velkommen til et lærerikt og smakfullt kurs!

Pris: 200,- per deltager, maks 40 deltagere

Påmelding til vigdis@rosenkildes.no eller sms til 926 64 614

Vipps gjennom Kjøp og betal til Vigdis Rosenkilde Sjokolade nederst står «SanFiesta Kurs om kakao og sjokolade»