Hovedøen Social Club – enda bedre live!

Laster kart ....

Dato/tid
Date(s) - 10/06/2017
14:10 - 16:10

Sted
Kulturscenen i BAKgården

Kategorier


Hovedøen Sosial ClubFikk du med deg Reiseradioen eller Sommeråpent i fjor sommer?

Da overskuddsfenomenet «Hovedøen Social Club» fikk vise at de muligens er enda bedre live enn på plate? Deres fjerde album er som sedvanlig en uimotståelig miks av «guilty pleasure» med norske tekster og salsa rytmer på internasjonalt toppnivå.

Albumet «Salsa til folket» bidro til flere solskinnsdager i Norge enn landets samlede meterolog-korps i 2015. «Tanta til Beate» vrikker seg fram i tilbakelent salsatakt, mens «Dum og Deilig» får en til å lure på om Knutsen og Ludvigsen faktisk har vært på Cuba.

Her serveres «Bysommer», «Splitter Pine», «Svake Mennesker» og andre norske hits som perler på en snor, framført på sjarmerende cuba-norsk av Sergio Gonzalez, mens Eirik Eilertsens fremragende trompetspill flyter på toppen av et drivende tight salsakomp.

Diktator Sverre Indris Joner og hans 5 ministre fra den polar-karibiske øystaten Norbania er klar til å erobre fedrelandet! «Hovedøen Social Club» slo igjennom med et brak sommeren 2008 med «Que viva Noruega», og fikk en historisk trippel A-listing på NRK P1.

2 svar

  1. Jan Eirik Hallingskog sier:

    Hei, hvordan får jeg tak i billetter til dette arrangementet? Mvh Jan Eirik Hallingskog

Legg igjen et svar