Velkommen til San Fiesta 09.-12. juni 2022!

Postet i: Info 0

Latin-Amerikansk festival i Sandvika Sentrum

Moderorganisasjonen heter Sandvika Internasjonale kulturfestival. Det har som mål å synliggjøre den internasjonale tilstedeværelsen i Bærum, og bidra til samhandling mellom kultur- og næringslivet, integrering og mangfold.

Derfor arrangerer vi en kulturfestival med et gitt tema annet hvert år. Vi inviterer nasjonale og internasjonale artister, samt næringslivet i Sandvika for å skape en levende og givende festival! Tidligere arrangert i 2017 og 2019, men på grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid 19, er festivalen utsatt til 2022, nærmere bestemt 9.-12. juni 2022.

San Fiesta 2019

BAKgården er hjertet i festivalen der nasjonale og latin-amerikanske artister vil opptre på kulturscenen.

Det vil også være stands og salgsboder i nærligende gater, der du kanskje vil kunne smake dine favoritter innen matkulturen fra verdensdelen, eller også prøvesmake noe du ikke har smakt før.

Ambassader fra latin-amerika er representert, og vil kunne gi informasjon om deres land med gode tips og råd for turen du drømmer om.

Spennende kunst, salsakurs, film, foredrag, og selvsagt aktiviteter for barna er med i programmet!

Restaurant Caspar og Folkebadet vil også tilby mat og drikke inspirert av latin-amerika.

Festivalen begynner torsdag 09. juni kl 12:00 med seminar, og avsluttes søndag 12. juni kl 16:00 med piñata i BAKgården. Programmet vil bli lagt ut når det er klart – følg med!

Vi ønsker dere noen herlige dager i Sandvika sentrum med gode kulturopplevelser!

BIENVENIDOS AL FESTIVAL
SAN FIESTA 2022!