Prime Time Orchestra

Fredag 07.06. kl 21:00 i Bærum Kulturhus

Billetter kr 300 Prime Time Orchestra – live in South America | Bærum Kulturhus (baerumkulturhus.no)

Prime Time Orchestra behersker de fleste sjangere som et konsert jazzband fra Basie storbandjazz, Swing, Funk, Soul, Latin og Salsa på repertoaret. Orkesteret er nå tilbake på kulturscenen i BAKgården under San Fiesta med et meget heftig og krevende festprogram med brasilianske og latinamerikanske rytmer!

Med seg som spesielt inviterte gjester har de med seg Per Einar Watle på klassisk gitar. Han er solist på fengende komposisjoner av den Brasilianske gitaristen Nelson Faria, som har spilt inn en live plate med Frankfurt Radio Bigband og gjestet orkesteret på flere konserter.

Videre vil orkesteret tolke musikken til Astor Piazzolla med den unge fremadstormende musikeren Anna Ouff Grøthe på accordion, samt Norges beste lead trompeter, Erik Eilertsen. 

Marlen Tjøsvoll fra Haugesund er med på konserten med et helt nyskrevet Cha Cha Cha repertoar fra Della Reese.

Vi har også med oss et nytt bekjentskap, den brasilianske sangerinnen Bruna Santana som vi vil presenterer et helt nytt repertoar fra Brasil.

For å toppe det hele spiller Prime Time Orchestra latin rytmer fra «Gordon Goodwin’s Big Phat Band» med orkesterets egne solister og krydre så det hele med orkesterets gode venner Brasilianeren Celio Miglioli de Carvalho og Lius Baruk på perkusjon, og Raciel Torres på Timbales.

Prime Time Orchestra ble startet i 1981 og har holdt på kontinuerlig i over 40 år og utmerker seg som et av Norges beste prosjekt- og konsertorkestre. I orkesterets sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle og semi-profesjonelle musikere. Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter.

Orkesterets musikalske leder for anledningen er trombonisten Even Kruse Skatrud


Følg oss på: